Fortlaufendes Exklusive Champagner Abo.

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- Artikel-Nr.: SW11619
Die Nachfrage nach bestimmten Herstellern und Champagnern wird immer verrückter. Die Anzahl der Mails, die ich erhalte, in denen nach Ledru, Ulysse Collin, Emanuel Brochet, Savart oder inzwischen auch Georges Remy oder Agrapart gefragt wird, ist überwältigend.
Wir wollen diese Champagner fair und zu nicht inflationären Preisen vertreiben.
Um dies zu erreichen, werden wir zunächst Kunden bevorzugen, die das Exklusive Champagner-Abo abonnieren. Für dieses Abo gibt es nur begrenzte Plätze. Mitglieder dieser Gruppe erhalten auch die erste Wahl per Newsletter über Neuzugänge etc.
Preis ist 190,00 € bestehend aus 3 Flaschen jeden zweiten Monat. Versand ist kostenlos . Bezahlung bei Ankunft des Champagners. Dieses Abo beginnt im November 2021.
Abbestellung jederzeit möglich.
Robert Moncuit. Lieu dit d'Oger "Les Vozémieux" 2015 is a Blanc de blancs from a specific site in Le Mesnil-sur-Oger. Robert Moncuit makes oxidative styled champagnes meaning the elevage is in wood. The style is powerful but also fresh and mineral. If drinking now, I would recommend opening well in advance and serving with rich food, fish in a white wine sauce, veal, poultry or cheeses like ripe camembert.
Adrien Renoir is situated in Verzy, a former Selosse pupil, he is now slowly building up his own brand of champagnes. Terroirs is a micro cuvée50% Pinot Noir and 50% Chardonnay of Verzy. Here 80% of the 2018 harvest and 20% of the perpetual reserve wine aged in barrels. It was vinified in stainless steel tanks (80%) and in oak barrels (20%). And then aged on its lees for 3 years. Beautiful attack in the mouth with floral and saline notes, acidic fruit. Silky, fresh and elegant finish. Quite open and can be drunk as an aperitf but also with food.
Phillippe Lancelot. I will be honest, I did nothave this producer on my radar but from what I have tasted, really impressive. Like Leclapart and Marguet, Lancelot flirts with the natural wine camp. This champagne has no added sulphur. My recommendation if drinking now, open well in advance or a day before. This champagne is more in the vinousy side with minimal bubbles. For me an absolute food champagne, anything one would serve to a big white burgundy works here. Lancelot's champagnes have in my opinion great aging potential.